Vrijwilligersverzekering

Vrijwilligerspolis-Nieuwe-Stijl-algemene-brochure-per-1-1-2014definitief

Onze vrijwilligers zijn goed verzekerd.

Vrijwilligersnet Nederland is het steunpunt voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties waarvan de gemeente waarin de activiteiten worden uitgevoerd is verzekerd onder onze Vrijwilligerspolis. Vrijwilligersnet Nederland ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties op het gebied van:

Financiële zaken
Advisering, ondersteuning bij boekhouding, subsidieaanvragen, budgetteringen en faciliteiten.

Vrijwilligersverzekering
Vrijwilligersnet Nederland voert de Vrijwilligerspolis waarbij  iedere vrijwilliger de zekerheid heeft dat hij verzekerd is indien hij/zij schade ondervindt of schade toebrengt tijdens het verrichten van onbetaalde werkzaamheden namens een vrijwilligersorganisatie.

Met de vrijwilligerspolis is de vrijwilliger en de organisatie goed verzekerd voor (bestuurders) aansprakelijkheid, ongevallen en Rechtsbijstand. Meer informatie vindt u in de bijlage; vrijwilligerspolis. De premie wordt betaald door de gemeente.

 

Schade? Meld dit bij het bestuur van Kelekeet

Vrijwilligers die tijdens werkzaamheden bij Kelekeet schade toebrengen aan derden, dienen deze schade te melden bij het bestuur van de Kelekeet en bij hun privé WA-verzekering (Let op! Bij de privé WA-verzekering dient gemeld te worden dat de schade ook bij de Vrijwilligerspolis wordt ingediend). Het bestuur van Kelekeet dient de schade vervolgens zo snel mogelijk te melden bij de Vrijwilligerspolis via het schadeformulier.

Jeugdvakantieweek van 18 augustus tot en met 21 augustus 2020