Kelekeet 2021

Inschrijving 2021 gestart

Keetje en prinses Debby vieren feest op basisschool de Kreek’l

Gespot op basisschool de Kreek’l: Keetje en prinses Debby! In polonaise gingen zij op 21 mei alle klassen langs. Even leek het alsof carnaval 2021 alsnog was losgebarsten. En het mooie is: dat staat ook werkelijk te gebeuren! Dat goede nieuws kwamen Keetje en prinses Debby brengen aan de kinderen van groep 1 tot en met 8.

Hoe het precies zit? Op dinsdag 31 augustus opent prinses Debby met de officiële sleutel van de burgemeester het Kelerijk. Dat betekent: vier dagen zomercarnaval op de Mineursberg, tijdens Kelekeet 2021. Keetje kan niet wachten! Samen vieren zij alvast een klein feestje, en bellen ze de zus van prinses Debby om het goede nieuws te delen. Die woont in Brazilië, en weet dus álles van zomercarnaval. Maar wacht eens even! Er liggen duistere figuren op de loer, die hun oog op de sleutel hebben laten vallen. En zonder sleutel, geen zomercarnaval! Dat wordt spannend…

De uitnodigingen voor Kelekeet zijn inmiddels met de kinderen mee naar huis gegaan. Inschrijven kan tot 11 juni via www.kelekeet.nl. En let ondertussen goed op of je ergens verdachte personen met de sleutel van het Kelerijk ziet. Want die laten we ons zomercarnaval toch niet verpesten?!