Kelekeet 2021

Groots zomercarnaval tijdens Kelekeet

Terwijl de kinderen van De Kreek’l druk waren met een super leuke carnavalsochtend op school. Heeft de burgemeester van gemeente Landerd de sleutel van het Kelerijk overgedragen aan onze eigen Keetje. Zodat we toch groots carnaval kunnen vieren maar dan komende zomer, tijdens Kelekeet!

Keetje heeft de sleutel vol trots laten zien aan alle kinderen van De Kreek’l en zal de sleutel goed bij zich houden tot Kelekeet. Want zonder de sleutel van het Kelerijk kan er natuurlijk geen carnaval gevierd worden.

Daarnaast bestaat Kelekeet dit jaar 10 jaar, een mooie mijlpaal die we graag samen met de kinderen willen vieren.

Dus berg je verkleedkleren niet te ver op, blijf de polonaise oefenen (op anderhalve meter ;)), bewaar wat serpentines en houd social media in de gaten hoe dit verder gaat!

Jij komt toch ook?